Céginformáció

A vállalkozás tevékenységét 1983. május 20. napjával kezdte meg, háztartási és elektronikai készülékek javításával majd 1991-től Bt. ekkor már készülékek forgalmazásával is foglalkozott, 2003-tól Kft.-ként. Ekkor az elektromos háztartási cikkek javításával vállalt részt a szolgáltatásokból. Közel harminc éve javítunk és forgalmazunk varrógépeket, alkatrészeket, ebből nőtte ki magát a vállalkozás. 

Az igények változásával a 2000-2001-ben a kereskedelem került egyre jobban előtérbe. Olyan partnerek termékeit forgalmazzuk, mint: BOSCH, SIEMENS, UFESA, TEKA, WHIRLPOOL, BAUKNECHT, SHARP, SINGER, PFAFF, stb. 

A társaság elektromos háztartási cikkek kiskereskedelmével foglalkozik döntően. 
Partnereink teljesebb körű kiszolgálására igény volt, így 2007 óta lakberendezőink segítségével megtervezzük és legyártatjuk a vásárlóinknak az igényeikhez felmért konyhabútort. Értékesítési kollégáink a konyhában szükséges konyhai berendezések kiválasztásában nyújtanak minden részletre kiterjedő segítséget. Konyhabútorok közül a SYKORA termékeket és a saját gyártású termékeket forgalmazzuk. 

Az idei 2009. év a bútorszövetek és drapériák kiválasztásában, megtervezésében hoz újat a vásárlóinknak. Bemutatótermünkben az érdeklődő több száz, a mai kornak, stílusának, életvitelének megfelelő textilek, paszományok, karnisok, tapéták és dekorlécek közül választhat.

Kizárólag hazai forrásból származó, magyarországi garanciával és magyar nyelvű kezelési útmutatóval rendelkező termékeket forgalmazunk!

Cégünket leinformálhatja: www.ecegjegyzek.hu